Една година след старта на проекта Пощенска банка надгради уникалните ...

Една година след старта на проекта Пощенска банка надгради уникалните

Пощенска банка с нови възможности в дигиталните зони за експресно банкиране

Една година след старта на плана Пощенска банка надгради уникалните цифрови зони за експресно банкиране, като добави богата гама от нови благоприятни условия в модерните устройства, с цел да оферира още повече улеснение на своите абонати. Иновативните цифрови зони за експресно банкиране към този момент са налични в 34 обитаеми места, в които живее 75% от популацията в градовете.

Услугата, която е без аналог на българския пазар, оферира експедитивност, улеснение и икономисва средства на консуматорите с помощта на необятния набор от преводи с до 65% по-ниски такси от тези в банков клон.

Концепцията за развиване на високотехнологичните устройства е иновация, с която Пощенска банка адресира световната наклонност консуматорите все по-често да избират цифрови форми на банкови услуги. Показател за бързо възходящата им известност са данните, че за по-малко от година съвсем 40% от клиентите в най-натоварените офиси избират да банкират изцяло независимо.Сред консуматорите, които избират експресните услуги на модерните устройства, са както младежи и студенти, които едвам в този момент стартират да употребяват банкови услуги, по този начин и жители в пенсионна възраст, които независимо ръководят персоналните си финанси.

Средната възраст на клиентите е 42.5 години, като най-младият записан е единствено на 18, а най-възрастният – на 96 години. От финансовата институция регистрират впечатляващо многообразие от пълномощници на разнообразни специалности от всички браншове на българската стопанска система измежду най-редовните абонати на новаторските цифрови зони. Изключителната известност на уникалната услуга се дължи както на богатата гама от благоприятни условия за независимо банкиране, без аналог на българския пазар, по този начин и на бързината и удобството, които тя обезпечава.

„ Потребителското преживяване е в основата на нашия блян непрестанно да усъвършенстваме огромното портфолио от артикули и услуги, които оферираме на нашите абонати. Ето за какво непрекъснато разработваме и надграждаме модерните цифрови решения, които икономисват време и запаси. Днес клиентите, като се изключи че могат да правят най-често срещаните банкови преводи в новаторските ни цифрови зони, имат опция да вършат вноски по карти исметки в евро, а освен в лв.. Друга функционалност, с която допълнихме новаторските устройства, е издаването на електронна записка при осъществяване на банкова интервенция или трансакция. По този метод както ние, по този начин и нашите абонати, ще понижим отпечатъка, който оставяме върху околната среда, и ще допринесем за опазването на естествените запаси. Като високотехнологична институция и с фокус върху бъдещето на банкирането продължаваме да развиваме богатата палитра от артикули и услуги и да оферираме съвременни цифрови решения на нашите абонати “, разясняват от Пощенска банка.

Благодарение на обновените функционалности в консуматорите могат независимо да осъществят съвсем всички интервенции, които се оферират на каса. Клиентите на банката към този момент имат опция да реализират преводи и в евро в страните от Европейския съюз (ЕС) и Европейското икономическо пространство (ЕИП), незабавно да обменят валута сред свои сметки, а в допълнение да вършат вноски в евро, тъй като модерните устройства към този момент одобряват и евро банкноти. Потребителите имат опция да се възползват от бързо, просто и комфортно заплащане на локални налози и такси както за недвижими парцели, по този начин и за коли, да заплатят своите битови сметки или да основат абонамент към над 250 търговци, да изберат приемане на електронна записка по имейл сгрижа и вина към околната среда.

Дигиталните зони за експресно банкиране са налични както за физически лица, по този начин и за фирмени абонати на банката, които авансово би трябвало да заявят своята регистрация в неин офис.

Клиенти на други банки също могат да употребяват функционалните устройства при изтегляне на пари в брой, както и за заплащане на битови сметки. По този метод финансовата институция още веднъж дава отговор на упованията на своите абонати, като оферира нужните улеснения в забързаното всекидневие на актуалните консуматори.

Повече информация за новите функционалности и цялостен опис с локациите на цифровите зони за експресно банкиране можете да откриете на.

Данни на Национален статистически институт към 2020 г.

Източник: investor.bg