Една година след смъртта на доведения си син Феди Башур,

...
Една година след смъртта на доведения си син Феди Башур,
Коментари Харесай

Емилия още плаче за Феди Башур

Една година след гибелта на доведения си наследник Феди Башур, Емилия още не може да го прежали. Изпълнителката горчиво тъгува по детето, което си отиде без време, при злополука на автомагистрала „ Тракия ”, научи HotArena.

Тогава младежът, който управляваше автомобилът, загуби надзор над колата, попадайки на аквапланинг и катастрофира тежко. Певицата и брачният партньор й–Жорж, оцеляха, само че не и лидерът, написа „ България през днешния ден ”.

Изпълнителката още тъгува по момчето, което въпреки и за малко, бе част от живота и фамилията й. Затова и го уважи с прочувствен пост в мрежата.

„ Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса — Защо??? Една година, в която се усмихваме и веселя, само че не както преди. Други сме, само че мощни и изпълнени с религия да обичаме и оценяваме всички моменти и всички дребни неща, които ни вършат щастливи.

Когато младеж си отиде от този свят, сърцето, душата и съзнанието ти не желаят да го одобряват.... Липсата е голяма и не стихва. Единственото, което те успокоява, е, че един ден и ние ще отидем там горе и ще се забележим. Дано си на по-прекрасно място, прелестно дете!!!Почивай в мир, Федка!! ”, написа тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР