Една Галя от Американското посолство в момента управлява държавата, колкото

...
Една Галя от Американското посолство в момента управлява държавата, колкото
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Една Галя от Американското посолство управлява държавата

„ Една Галя от Американското посолство сега ръководи страната, колкото и иронично да звучи “. Изненадващото самопризнание направи в ефира на БТВ някогашният министър на културата и ексдепутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Той изясни, че след позвъняване на „ дамата “ до „ герберите “ е подал оставка като ръководител на Комисията по просвета и медии в Народното събрание и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

През лятото на 2023 година Рашидов се раздели с поста, откакто бе записан от микрофони нецензурно да се изрича против жертвите на домашно принуждение по отношение на промени по приемането на корекция за Закона за отбрана от домашно принуждение (ЗЗДН). Вежди Рашидов изясни, че съответно Деница Сачева е получила позвъняването от „ Галя от посолството “, която питала какво вършат с него. „ Обадила се е дамата и взех бързи решения “, сподели Рашидов. Като посочи, че след случилото се не е звънял на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Рашидов разяснява и конфликта межу президента Румен Радев и водача на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски от последните дни, като дефинира протичащото се като „ театър “, който забавлява хората.

„ Обществото заплаща фактурата на тези кавги “, заключи Рашидов и ги посъветва да „ наведат малко глави и да се смирят в името на българския народ “, тъй като нито на президентът, нито Пеевски получават „ дивиденти “ от държанието си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР