Една доста интересна гледна точка предизвика хиляди коментари и размишления

...
Една доста интересна гледна точка предизвика хиляди коментари и размишления
Коментари Харесай

Лекари от цял свят погледнаха по нов начин на коронавируса- измама от световен мащаб?

Една много забавна позиция провокира хиляди мнения и размисли по тематиката за коронавирус 19.

Стефано Монтанари, италиански доктор с 40-годишен опит, професор и експерт по нанопатология, даде шокиращо изявление, че нервността с пандемията на новия вирус е машинация в международен мащаб. И всички „ ограничения за сигурност “ под формата на маски и ръкавици не са нищо повече от небивалица.

“Царьград “ помоли известния съветски доктор Павел Воробьов – специалист, ръководител на управителния съвет на Московското градско научно сдружение на терапевтите, също професор, да разяснява изказванията на Монтанари. И се изненадах: Воробьов, в случай че не във всичко, то в доста връзки е склонен с италианския си сътрудник.Изказването на Стефано Монтанари в италианската телевизия провокира резултата на експлодираща бомба в нашето бурно време – то се разисква както в здравната общественост, по този начин и измежду елементарните хора.

Как другояче! Броят на инфектираните на планетата е близо 1,4 млн души, съвсем 76 хиляди умряли, в Съединени американски щати – 367 хиляди случая, в Испания – 140 000 и в Италия, където професор Монтанари живее и работи, 132 хиляди и максимален брой жертви – 16 500.

И, най-тъжното е,че във всички връзки се следи нарастване.

Медицинските заведения са препълнени с пациенти, лекарите не могат да се оправят с товара, трупове се извозват с камиони.

Но специалистът твърди: действителната обстановка наподобява изцяло друга.

„ Нашите политици направиха всичко през последните 10 години, с цел да унищожат италианската медицина. Отделения и цели лечебни заведения бяха затворени, личният състав беше уволнен. Когато чуя, че в Италия е най-хубавата медицина на света, се пипвам за главата! Това не е правилно! Има най-малко закупени съоръжение и консумативи. Медицинските разноски бяха съкратени безмилостно! ”, изяснява той.

Освен това, продължава италианският професор, голямата корупция изигра отрицателна роля. Първо, в Италия всичко коства два пъти повече, в сравнение с другаде, и второ, даже тези незначителни средства са изразходвани неумело.

„ Да кажем за какво са купили 27 милиона дози ваксина против свински грип? След това бяха изхвърлени, само че нямаше пари за вентилаторите! Нашите здравни грижи не бяха подготвени за толкоз доста пациенти с белодробни затруднения, заради които този вирус е рисков “, споделя Стефано Монтанари.

„ Половината към този момент имат ковид и развъртян имунитет “

Цитат:„ Проблемът не е във вируса! Така, има вирус, той е изцяло нов. Все още не мога да кажа сигурно дали са го създали в лабораторията, или идва от прилепи, или от някъде другаде. Но от прилепи – двоумя се. Хайде тогава и от еднорози да идва!

Мога да кажа сигурно – той е нов и млад, мутира с галактическа скорост, към момента е във фаза на търсене на статута си, в който по-късно ще замръзне. Вчера беше един вирус, а на следващия ден – различен. В Италия не е вирусът, който беше в Китай. А в Германия не е като в Италия.

Той също има невероятна пропускливост, доста е инфектиран. Но при здрави КОВИД-19 протича безсимптомно. Мисля, че в случай че създадем проби за всички жители на Италия, ще установим, че най-малко половината от популацията има позитивен резултат, т.е. те към този момент са построили натурален имунитет. „

„ Не мисля, че е по този начин в числа. Вероятно сътрудника е преувеличил статистиката. Но избран брой хора, 10-15 %, без подозрение, минаха заболяването без признаци и в този момент имат антитела против коронавирусите. При нас това също е евентуално. Теоретично човек може да придвижи зараза, без даже да я забележи, в действителност това е всичко.

„ Ваксината е просто машинация! “

Цитат: „ Всички приказки за имунизацията при тези условия са световна машинация. Той мутира толкоз бързо, че няма да го догоним, създавайки ваксини.

При това за подобен вирус не може да има ваксина. Е, ще бъдете имунизирани и може да се разболеете 200 пъти по-късно. Към него не се развива имунитет! Ако преди 50 години бях споделил на своя началник за опцията да се имунизирам против коронавируси, той щеше да ме изхвърли през вратата.

Ваксините от ОРВИ са по едно и също време блестяща концепция и неистина на фармакологичния бизнес. Ще задължат всички да се имунизират и ще печелят милиарди.

 

Откъде са камионите с трупове? Защо толкоз доста мъртви? Причината е в разрушената здравна система на Италия. „

Коментар на професор Воробьов:

„ Що се отнася до мошеничеството, мощно казано, само че не се колебая, че някой ще завоюва и от имунизацията.

Що се отнася до разновидностите, има такова нещо – откъс на вируса. Тоест, когато се трансферира от един човек на различен, той постоянно някак се трансформира, това е негово свойство, тъй че всички епидемии последователно заглъхват.. Отначало вирусът е доста инфектиран, предизвиква доста болести, по-късно се изпада в небитието. Това е обикновено събитие.

Вземете, да речем, имунизацията против грип.

Всяка година се основават нови ваксини, всяка година дават обещание, че ще попаднат точно на този щамп, който ще възникне и непрекъснато не уцелват. И подобен препарат от ковид – той ще бъде против към този момент предходна болест, т.е. за такава, каквато е била в съответен миг от времето. А по-късно ще е нужна нова ваксина.

„ Маската не защищава от вируса! “

Цитат:

„ Защо ми трябват гумени ръкавици? Те въздействат неподходящо на естествената защитна преграда на кожата. Имаме доста интелигентна кожа! И за какво са тези маски? Това като цяло е смешно! За здравия човек е същото като да поставите ограда, направена от пръчки против комари. Около нас има доста милиарди вируси! И в случай че има ковид покрай вас, маската въобще няма да ви отбрани. И в случай че човек е болен, тогава същата тази маска би трябвало да се сменя на всеки две до три минути. В противоположен случай тя също няма смисъл. „

Коментар на професор Воробьов:

„ Съществуват рекомендации както от СЗО, по този начин и от професионални такива, които декларират, че такава бариерна отбрана е нужна единствено за тези, които влизат в директен контакт с пациентите: организират процедури и се грижат за тях. Носенето на маска понижава отделянето на вируса от болен човек.

 

А за всички останали няма смисъл.

Защото, първо, вероятността да се срещнете с пациенти не е доста огромна (меко казано), и второ, актуалният ковид се предава по по този начин наречения капково-контактен път – той няма въздушно предаване.

Тоест не можете, просто казано, да кихнете на различен човек – и той да се разболее.

 

Това е тънък спрей, а не огромни капки, съдържащи огромно количество вирус. За да се болестите, се нуждаете единствено от нескончаем контакт с носителя на вируса. Тези капки би трябвало да стигнат някъде (по ръцете, например), и по-късно да обхванат през лигавицата.

Ето за какво, моят съвет: мийте ръцете си със сапун. Върнете ли се от магазина – измийте добре ръцете си. И апропо, без антисептици – за какво? Намалява бариерно-защитните функционалности на кожата, скапва я ”.

„ Седенето вкъщи, в боязън и без придвижване, е нездравословно “

 

Цитат:

„ Хората не би трябвало да седят вкъщи, в боязън и без придвижване. Те би трябвало да се движат, да вървят на слънце. Особено в този момент – да няма дефицит на витамини. Това е извънредно нездравословно за публичното здраве.

Дори в случай че човек няма признаци на вируса, в случай че всъщност е здрав, само че му споделят, че е болен, това ще се отрази на здравето му. Както на здравето на всички, които в този момент седят вкъщи, не получават витамин Д, водят затънал метод на живот, чудят се за бъдещето.

Вярвам, че най-голямата рискова група – пенсионерите – също би трябвало умерено да излиза на улицата и да води естествения си метод на живот.

Животът под катанец ще убие повече хора от ковид ”.

Коментар на професор Воробьов:

„ По принцип, несъмнено, седенето вкъщи не оказва помощ. Нито на здравето, нито на настроението. Места за публично събиране – заведения за хранене, музеи, изложения и така нататък – да, належащо е да се затворят, там хората са в контакт между тях дълго време.Но другояче нормалният метод на живот се губи, човек седи в затворено пространство, имунитетът му пада.

Знаете ли, италианецът тук-там преувеличава, прекомерно прочувствен е, само че като цяло – той показва здрави и верни неща, по принцип съм склонен с него. “

Превод: В. Сергеев

Източник:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР