Една дълга връзка винаги е съпътствана от много страст в

...
Една дълга връзка винаги е съпътствана от много страст в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Целта на БСП е дестабилизиране на страната

Една дълга връзка постоянно е придружена от доста пристрастеност в кръга на шегата. Може би ще има и сходни напрежения, които ще се основат в това държавно управление. Всеки един направи своите взаимни отстъпки.

Това разяснява в студиото на „ Панорама “ по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Същевременно той уточни, че задачата на Българска социалистическа партия е дестабилизиране на страната.

Думите му са във връзка равносметката на последния политически сезон, чийто край депутатите сложиха през днешния ден и пристрастеностите, които се разгоряха в последните дни.

По думите му няма разминавания в съдружното съглашение и управническата стратегия.

„ Дразгите за жалост съпътстват политическия живот години наред. Но би трябвало всеки един да направи своя извод “, изясни той.

Това, което е заложено като бюждет, работи добре, счита още Цветанов.

„ Аз съм уверен, че приходните организации ще бъдат с по-добра отчетност и ще можем да имам Брутният вътрешен продукт 5 милиарда лв. “, счита той, като добави, че се надява управническият мандат да завърши с по-високи заплати.

По мотив последното несъгласие на президента той уточни, че в още в понеделник партията е била подготвена със законопроект, който да анулира тези текстове.

„ Аз считам, че към бизнеса би трябвало да се отнасяме с почитание “, счита Цветанов.

По думите му всички са подкрепили претекстовете, само че казусът е, че Българска социалистическа партия са се възползвали излишно от дебата в пленарна зала.

Относно отхвърлената през днешния ден от Конституционен съд Истанбулска спогодба той разяснява, че това е решението, което би трябвало да стане наложително за политиците. По думите му никога не би трябвало да се стопира битката с насилието против дамите.

По мотив казусът с чумата Цветан Цветанов уточни, че държанието на Българска социалистическа партия е било безконтролно.

„ Искам да попитам представителите на Българска социалистическа партия, в случай че се разрасне (бел. ред. чумата), Българска социалистическа партия ще поеме ли отговорността “, попита Цветанов.

Според него задачата на опозицията е една.

„ Целта е една – влизане във властта през задния вход и дестабилизиране на страната “, безапелационен бе ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР