Една четвърт от отбора вече го няма. Иво бе най-малък.

...
Една четвърт от отбора вече го няма. Иво бе най-малък.
Коментари Харесай

Треньорът на загиналите футболисти: Тежко е за всички ни, нищо не може да ги върне

Една четвърт от тима към този момент го няма. Иво бе минимален. Треньорът го хареса, настоя да го задържим. Всяко едно от момчетата е имало месторабота. Футболът е бил отвън трудовите им отговорности, съобщи кметът на Павликени Емануил Манолов пред NOVA.

Той добави, че ще изчакат резултатите от следствието, само че индивидът, който може най-добре да изясни какво е станало, е водачът на камиона.

В Павликени е ден на печал поради футболистите, които починаха в злополука в четвъртък. Тежкият случай стана на пътя Плевен – Русе, в региона на село Горна Студена.

Мъжете, които са от тима в Павликени, се прибирали от футболен мач. На знак „ Стоп “ водачът на автомобила не спрял и пресякъл пътя на тир. След тежкия удар колата била смачкана до неразбираемост и се наложило екипи на пожарната да режат ламарините, с цел да извадят жертвите.

" Това кръстовище е известно като кръстовище на гибелта. Там постоянно стават произшествия, постоянно приключват със смъртни случаи ", сподели Монолов.

" Тези рискови кръстовища би трябвало да бъдат сигнализирани в допълнение ", добави той.

" Тежко е за целия град, за нас, за мен като треньор. Нищо не може да ги върне. Почти всички сътрудници ми се обадиха. Вярвам, че Футболният съюз ще направи по този начин, че паметта на тези момчета да бъде почетена ", съобщи треньорът на починалите футболисти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР