Една бронежилетка на четирима-петима души – толкова има в Охранителна

...
Една бронежилетка на четирима-петима души – толкова има в Охранителна
Коментари Харесай

Изчисление на ръководител на синдиката в МВР - една бронежилетка за четирима полицаи

Една бронежилетка на четирима-петима души – толкоз има в Охранителна полиция по думите на Илия Кузманов, зам.-председател на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР). Кузманов приказва пред Нова телевизия за обстановката с оборудването в Министерство на вътрешните работи поради случая, при който служител на реда Георги Йовчев беше прострелян от психичноболен млад мъж.
Според Кузманов обстановката отвън Охранителна полиция с бронежилетките е още по-лоша.
Слабо съоръжение и липса на информация за психичноболни хора – това са сериозните проблеми, които Кузманов означи поради случая с простреляния през вчерашния ден (18 септември) служител на реда. За мен указател на психичноболните не съществува, акцентира представителят на СФСМВР. Той добави и, че газов револвер в България можеш да си купиш елементарно – режимът за владеене е единствено осведомителен, пред работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР).
Припомняме, че през вчерашния ден към момента основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че оповестеният за измъчен от психологично заболяване млад мъж не се лекувал публично в България и по тази причина не участвал в никой указател. Допреди месец той живял в чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР