Една банка се убива с вестник или медии. Това, което

...
Една банка се убива с вестник или медии. Това, което
Коментари Харесай

Гергов заговори за нуждата от топли отношения между бизнеса и политиката и спомена семейните си приятели във властта

" Една банка се убива с вестник или медии. Това, което се случва с ББР сега е нещо такова, тъй като тя употребява кредитни линии от Япония и европейски фондове, тези пари се обслужват и се дават, а дали вярно ги е дала банката и дали е законно, и дали са нарушили нещо – това би трябвало се ревизира “, изясни Гергов и добави, че не е бил канен на диалог по следствието.

Той отсече, че отпуснатият му заем в размер на 32 милиона лв. за Пловдивския панаир е бил върнат преди няколко години, а със сумата не са били погасявани отговорности.

Гергов прикани инспекциите на Българската банка за развиване да се вършат безшумно, с цел да не се съсипе ББР.

" Нали искахте народна власт? Ето ви. Маската на корупцията е Капитализма ", отсече още Гергов.

С " Делян " се виждал веднъж или два пъти. Не знаел за какво толкоз се шуми, а нищо не се доказвало. Определи глобите от Съединени американски щати като нелепости и отсече - вярвал на българския съд и прокуратура. Искал България да е самостоятелна страна, а не да разчита на непозната помощ. Припомни за позицията на страната ни по времето на Втората международна война, съюзничеството с Русия...

Относно продажбата на тъй наречените " дупка във Варна " от " Слънчев ден " за 43 млн. лева на страната, Гергов съобщи, че по това време не е имал компанията и не е получил пари от договорката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР