Едмънтън Ойлърс поведе с 3-2 в серията срещу Лос Анджелис

...
Едмънтън Ойлърс поведе с 3-2 в серията срещу Лос Анджелис
Коментари Харесай

Едмънтън измъкна успех с продължение в Лос Анджелис

Едмънтън Ойлърс поведе с 3-2 в серията против Лос Анджелис Кингс в първия кръг на плейофите в НХЛ, измъквайки победа с 5:4 след продължение като посетител.

Началото на мача не предвещаваше подобен процес на събитията на леда, откакто домакините дръпнаха с 3:0 след първата третина с попадения на Габриел Вилярди, Виктор Арвидсон и Анже Копитар.

Ойлърс обаче отхвърлиха да се предадат и с две шайби на Леон Драйсайтъл, подал и за още един гол, и един прецизен изстрел на Иван Бушар във втората третина се върнаха в играта, изравнявайки за 3:3.

В третата част изглеждаше, че нещата може да им се изплъзнат още веднъж, когато Мат Рой се разписа и изведе Кингс с едни гърди напред. Малко по-късно домакините още веднъж се озоваха в стрелкова позиция, само че Джак Кембъл, който размени Стюарт Скинър при започване на втория интервал, спря пробив на Виктор Арвидсон. 3:02 минути преди финалната сирена Ивендър Кейн изравни за 4:4 след асистенция на голмайстора на постоянния сезон Конър Макдейвид. Победата на Едмънтън подпечата Зак Хюман, който вкара в 10:39 минута на спомагателното време, получавайки шайбата пред кръга в лявата част на офанзивата.

Петият мач от серията е във вторник, а Едмънтън Ойлърс са домакини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР