Единство и отговорност. Това ще преследваме в работата си всички

...
Единство и отговорност. Това ще преследваме в работата си всички
Коментари Харесай

Мария Габриел: Висока активност на изборите на 26 май ще означава силен глас на България в Европа

Единство и отговорност. Това ще преследваме в работата си всички претенденти за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Единство – тъй като единствено сплотени можем да браним националния си интерес и го показахме – съпротивата против пакета „ Мобилност “, двойните стандарти и други Отговорност – тъй като пред хората не би трябвало да даваме неизпълними обещания, а единствено действително постижими резултати с дълготраен резултат. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на осново предизборно събитие на ГЕРБ в Плевен.

По думите на Мария Габриел висока интензивност на евровота значи и мощен глас на България в Европа.





„ За мен е чест да бъда лидер на най- мощния екип от претенденти за евродепутати. Резултатите от нашата работа приказват сами за себе си. Предстоят обаче основни месеци и на България трябват опитни хора като нас. Да, защитихме рекорден бюджет от 18 милиарда лева, само че предстоят още договаряния и напълно от нас зависи дали ще затвърдим към този момент извоюваната победа “, изясни Мария Габриел.





Според нея в европейския бюджет на България има обръщение към всеки район и бранш. „ На фона на това, че други страни ще получат с 8% по-малко за земеделие, ние ще запазим почтени равнища на финансиране. Като цяло Европейски Съюз предлага извънредно доста благоприятни условия, само че би трябвало да имаме добър екип в Екологичен потенциал, който да се пребори за тях “, регистрира Габриел, като акцентира, че ѝ се желае в Европа да има повече дребни планове, носещи съответни изгоди на хората.

„ Такъв е планът за безвъзмезден интернет за българските и европейските общини. 170 български общини получиха ваучери за безвъзмезден безжичен интернет на публични места “, даде за образец тя. Мария Габриел означи, че в Плевен има доста пчелари, като ги увери, че и отсега нататък може да разчитат на нея гласът им да се чува в Европейски Съюз.

„ На доста места в страната има планове, реазлизирани с европейски средства. Те вършат страната и живота ни по-красив. В Екологичен потенциал ще продължа да работя за това районите да се развиват и задоволително средства да доближават до тях и да се употребяват по най-хубавия метод. Чрез Европейски Съюз и здравната и просветителната услуга могат да бъдат по-добри “, уточни Андрей Ковачев. Той бе безапелационен, че на 26 май хората не би трябвало да дават късмет на тези, които към този момент неведнъж са се проваляли и са ни тласкали към произшествия.





„ Всеки може да дава обещание преди избори, само че отговорността изисква да казваш единствено действително изпълними неща. Нека да не рискуваме страната да се върне години обратно в развиването си “, прикани Ковачев.

„ Днес Българска социалистическа партия предлага вицепремиера на Жан Виденов за евродепутат, а точно той банкрутира страната нетолкова от дълго време. Допуснем ли Българска социалистическа партия да се върнат на власт – години ще ни трябват да се възстановим. Ние не сме като ДСБ и „ Да, България “, които желаят Българска социалистическа партия да се върнат единствено и единствено да не е ГЕРБ, вместо да се вслушат в думите на Жозеф Дол за обединяване на десните обединения “, сподели на собствен ред Илия Лазаров от Съюз на демократичните сили – номер 17 в листата. „ Ние започнахме европейския път на България, а ГЕРБ го продължиха. Тяхното дело е и наше “, приключи той.



„ България не би трябвало да се отклонява от единствения вероятен път пред себе си – европейския. Нашите претенденти знят по какъв начин да го реализиран и те заслужават поддръжка. Европейски Съюз влага в България 4 пъти повече средства, в сравнение с ние даваме за Съюза. Тези средства преобразяват българските райони, в това число и плевенския. В нашата листа има експерти, хора с опит и темперамент. Хора, които знаят по какъв начин да бранят българския интерес в Европа “, сподели на собствен ред общинският началник на ГЕРБ-Плевен Петя Василева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР