Единственото знаме, което Възраждане вее, е българското знаме. Това заявиха

...
Единственото знаме, което Възраждане вее, е българското знаме. Това заявиха
Коментари Харесай

„Възраждане“: Търпението се изчерпва и изразяваме това, което мислим, както и където преценим!

Единственото знаме, което „ Възраждане ” вее, е българското знаме. Това обявиха в своя позиция от партията във връзка със виковете по време на честването на 3-ти март на Шипка.

„ Възраждане “ не вее непознати знамена. „ Възраждане “ няма членове с двойно поданство, няма членове непознати жители, не поставя непознати знамена в профилите на своите членове в обществените мрежи. „ Възраждане “ работи само за българския народен интерес.

„ Възраждане “ не утвърждава освен на националния празник, само че и на който и да е формален български празник, намесването на злободневни политически връзки, нямащи нищо общо с българската национална памет и българската история. За страдание обаче това, за което ние от Възраждане предупреждавахме, стартира към този момент да се случва “, се споделя в позицията.

„ С цялостната си политика българското държавно управление докара до това, че в границите на няколко месеца извънредно тежко раздели и поляризира българското общество. Пропастта сред държавното управление и българския народ е голяма и все по-голяма стартира да става. Правителството е некомпетентно да чуе и разбере народа си.

В резултат на това не трябва да се учудваме, че освен на Шипка, където са починали за българската независимост български опълченци и съветски бойци, се скандира „ Оставка “ по адрес на българския Министър-председател. Търпението на българския народ се изчерпва и той показва това, което мисли, както и където реши! “, пишат още от партията.

„ В интерес на истината в миналите години в никакъв случай до момента на Шипка не е имало толкоз огромен брой съветски флагове, държани в ръце от български жители, което приказва, че антируската агитация, която се води в страната ни, от страна на българоезичните демократични медии и проамериканските партии и политици, има назад деяние и изнервя хората. Ще ви напомним мъдрата българска сентенция: „ Който сее ветрове, ще жъне стихии “. Националният ни празник е с цел да уважи паметта на починалите за свободата ни.

Не го осквернявайте с безпочвени обвинявания към „ Възраждане “, декларират те в позицията си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР