Единственото съвършено сигурно е, че нещата не могат да продължат

...
Единственото съвършено сигурно е, че нещата не могат да продължат
Коментари Харесай

Смесени сигнали от ГЕРБ относно предсрочни избори: За Дончев рота...

" Единственото напълно несъмнено е, че нещата не могат да продължат по този начин. Ние не можем да допуснем Министерски съвет да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация. Не може да оставим Мария пленник в Министерския съвет - по през целия ден да се изяснява за дейностите или бездействията на не изключително съответни министри ", уточни той, представен от БНР.

" Необходим е явен ангажимент за съблюдаване на правила в ръководството и явен механизъм за взимане на решения ",, която, в случай че се случи ротацията, ще поеме премиерския пост. Тя беше безапелационна, че ГЕРБ би трябвало да имат тежест в ръководството.

В изявления по време на форума се чуха апели за предварителни избори, които бяха съпроводени от ръкопляскания.

 

съпартийците си да дадат още един късмет на екипа, който договаря с ПП-ДБ. В него влизат Мария Габриел, Теменужка Петкова, Рая Назарян и Деница Сачева.

 

На Национално заседание на партията беше показано съдружното съглашение, което ГЕРБ предлага на ПП-ДБ.

 

Борисов посочи, че в България има огромно разделяне в обществото, а едни пресрочни избори ще го усилят още повече като евроатлантическите партии поотделно ще бъдат доста по-слаби, в сравнение с дружно.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР