Единственото правителство, което Възраждане ще подкрепи, е правителство с мандата

...
Единственото правителство, което Възраждане ще подкрепи, е правителство с мандата
Коментари Харесай

Костадин Костадинов с първи коментар

Единственото държавно управление, което " Възраждане " ще поддържа, е държавно управление с мандата на " Възраждане ". Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов в първи коментар по " Нова телевизия " на резултатите от екзитпола на парламентарните избори.

Според данните на " Тренд " и " Галъп " към този момент " Възраждане " се подрежда като трета политическа мощ, надлежно с 12,9 и 14,2 %.

Независимо от това какви са окончателните резултати, несъмнено е едно - " Възраждане " е тази политическа организация, която бележи максимален растеж от всички останали, разяснява Костадинов и благодари на гласоподавателите на партията. Увеличили сме своите гласоподаватели с сред 150 хиляди и 160-170 хиляди, допусна той на този стадий.

Според Костадинов най-сериозният проблем е, че 60% от българските жители не са излезли да гласоподават.

" Единственият късмет " Възраждане " да ръководи е със лично държавно управление. Няма да влизаме в обединения ", съобщи той и добави, че чака поддръжка от другите партии, само че че те не биха дали такава на тях, защото са евроатлантически и желаят да вкарат България във война.

Големият проблем е, че 2/3 от българските гласоподаватели зачертават българската страна за следващ път. 2/3 от българите не имат вяра на страната ни, разяснява Костадин Костадинов.

Политическите обединения в България са " Възраждане " и всички останали. Останалите нямат разлики по главните тематики, приключи водачът на партията.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР