Единственото правило в маникюра е, че няма правила. Ако искате ...

Единственото правило в маникюра е, че няма правила. Ако искате

Нов маникюр за есента - добавете блясък

Единственото предписание в маникюра е, че няма разпоредби . Ако желаете да носите черен лак през лятото или неоновожълто през зимата, имате това право. Същото важи и за блестящите нокти, които по принцип са непокътната марка за празниците. Но както казахме, разпоредбите тук не важат и може да си сложите нещо забавно по пръстите без да се влияе от сезона на открито .
Блясъкът по ноктите постоянно може да подобри настроението ви и по тази причина постоянно е желан във времена, когато на открито е студено и тъмно . Тогава се прокрадва желанието да повишим хормоните на щастието и най-лесният метод е да извършим смяна във външния тип . Тъй като доста от нас не престават да работят от у дома , закупуването на нова дреха наподобява леко безсмислено, само че пък нов и хубав маникюр постоянно е верен избор.Затова ви предлагаме няколко хрумвания за блестящи нокти, с които сигурно ще се почувствате по-добре: Искрящо плъзгане Този холографски маникюр, основан от Ханг Нгуен, комбинира два типичен стила – френски и полулуни. Съветът на специалистите тук е да употребявате идентичен цвят за върховете и луната, като макар че не е наложително цялата ви ръка да е монохроматична. Може да заложите на пет разнородни нюанса, по един за всеки пръст.

Холографски върхове и полулуни Този холографски маникюр, основан от Ханг Нгуен, комбинира два типичен стила – френски и полулуни. Съветът на специалистите тук е да употребявате идентичен цвят за върховете и луната, като макар че не е наложително цялата ви ръка да е монохроматична. Може да заложите на пет разнородни нюанса, по един за всеки пръст. Още хрумвания за маникюр ще откриете
Източник: Tialoto.bg

Източник: dnes.bg