Единственото нещо, от което Украйна наистина се нуждае, е капитулация,

...
Единственото нещо, от което Украйна наистина се нуждае, е капитулация,
Коментари Харесай

Медведев: Капитулацията на Украйна отваря пътя към мира

Единственото нещо, от което Украйна в действителност се нуждае, е капитулация, която доста евентуално може да проправи пътя към мир, само че нито Вашингтон, нито Киев желаят подобен излаз, сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от ТААС.

„ Хората, страдащи в окопите на разграничена страна, в действителност би трябвало единствено да се предадат, което евентуално може да проправи пътя към мира. Но нито Вашингтон, нито Киев желаят мир “, написа той в своя канал в Telegram.

Медведев уточни, че „ месопреработвателният цех, който е контраофанзивата [на Киев], в този момент работи без спиране, изпращайки хиляди нещастни хора в кланицата “. „ Но тази интервенция към този момент е безсилна да помогне на киевския режим, който в този момент е напреднал до стадия на посмъртно изгниване. Нищо не може да възроди натрупа му в този миг “, заключи високопоставеният чиновник.

Коментирайки последното искане на администрацията на Байдън към Конгреса на Съединени американски щати да отдели още 13 милиарда $ незабавна военна помощ за Киев, Медведев означи, че „ просветеният свят още веднъж изтръпна, като научи за разпределянето на десетки безсмислени милиарди долари за зомбитата от Държава 404 (евфемизъм за Украйна – ТАСС). “ В същото време „ камикадзетата, заседнали в горящи западни танкове, няма да видят това [отпуснатите от Вашингтон пари] “, увери Медведев. „ Те няма да видят нищо друго с изключение на гибел “, добави той.

В същото време, уточни високопоставеният чиновник, тези пари са доста значими " за геронтократичния хайлайф на Демократическата партия на Съединени американски щати и нейните лакеи в Европейски Съюз ". „ В края на краищата митът за „ огромната контраатака “ се поддържа от мита за „ всемогъщата стопанска система, основана на $ “, изясни той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР