Единственото, което мога да кажа, е, че преди около час

...
Единственото, което мога да кажа, е, че преди около час
Коментари Харесай

Спецакция на прокуратурата срещу бащата на Тита

Единственото, което мога да кажа, е, че преди към час стартира следващата интервенция на Специализираната прокуратура, касаеща група, занимаваща се с източване на Национален осигурителен институт ". Това разяснява в ефира на " Здравей, България “ по " Нова телевизия “ заместник-главният прокурор Иван Гешев по отношение на информация на медията, че бащата на тийн сензацията Тита е бил арестуван.

" Операцията се организира в Силистра и в София. До момента няма арестувани лица. Извършват се дейности в жилище и по отношение на лице, което е татко на певица. Дали е същата, която казахте, не мога да кажа.

Длъжността му е шеф на Национален осигурителен институт в Силистра. Потърпевша е страната, всички български жители, тъй като се източва бюджетът на Национален осигурителен институт ", разяснява още Иван Гешев.

Групата се е занимавала от години с издаването на неистинен документи за трудов стаж да вземем за пример в мина, с които хора с най-малък или никакъв стаж се пенсионират и получават оптималната пенсия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР