„Единственото хубаво на войната в Украйна е, че се видя

...
„Единственото хубаво на войната в Украйна е, че се видя
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Правителството да спре да се връзва на дивотиите на Корнелия Нинова

„ Единственото хубаво на войната в Украйна е, че се видя кой работи за Путин – директно, индиректно или просто върви по неговия път. „ Възраждане “, Българска социалистическа партия, Стефан Янев, Татяна Дончева – интересничко е “, разясни той.

Според него предварителните избори са вид и в това няма нищо плашещо: „ Предсрочните избори в никакъв случай не са изключени. Създаването на следизборна коалиция явно е неточност “.

„ Ние би трябвало да бъдем предвидими за Европа и за целия “, добави Хаджигенов и прикани ръководещите: „ Почнете да давате политически знаци. Когато има политически знаци, те следват стопанската система и парите “.

„ Целият свят ни гледа като в никакъв случай. Правителството би трябвало да почне да дава политически знаци като изгонването на Митрофанова. Започнат ли с тях, то стопанската система и парите ще дойдат. Политиката е това, че би трябвало да се взимат съответни решения, които са непопулярни. в случай че някой желае кариера - да не става политик, а да върви да работи в корпорация или да е юрист “, добави Николай Хаджигенов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР