Единствено Павел Лазаров участва в Сдружение с име Спортен

...
Единствено Павел Лазаров участва в Сдружение с име  Спортен
Коментари Харесай

Преслава Го Представя Като Бизнесмен, Но Лъснаха Кирливите Ризи На Любимия Й Павел!

Единствено Павел Лазаров взе участие в Сдружение с име „ Спортен клуб Скала Зверино 2011 ”. А съгласно комерсиалния указател любовникът на гласовитата добричлийка отглежда зърнени храни, без ориз както и маслодайни и бобови култури. Като се води производител в родното си село Оселна в мездренска община.

Допреди известно време плейбоят имал като едноличен притежател и „ ПАЛ Комерс ” ЕООД. Но сега сдружението се води на нови притежатели.

За таткото на Паола се говореше, че бил собственик на хиляди декари с овощни дървета в региона на Мездра и Враца. От тях бил натрупал доста сериозен кеш. Но в реалност се оказва, че Павел няма нито един ден застрахователен стаж и в никакъв случай не се е водил на работа.

Запознати издават, че Лазаров бил един от най-доверените дилъри на Сако написа hotarena.net.. Именно от там му били парите. А познанството му с Преслава е тъкмо поради любовта й към белия прахуляк, се приказва в ъндърграунда.

Днес подправения паралия се е настанил в първокласния столичен апартамент на певицата и никак не му пука, че му викат натъпкан шурей.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР