Единственият внук на милионера Добромир Гущеров стана на 1 годинка

...
Единственият внук на милионера Добромир Гущеров стана на 1 годинка
Коментари Харесай

Милионерът-политик Добромир Гущеров нехае за детето на сина си и Светлана Василева

Единственият внук на милионера Добромир Гущеров стана на 1 годинка преди дни. Малчуганът към момента не познава дядо си, макар че е кръстен на него, научи „ Уикенд ”. Бившият червен народен представител не се интересува от сина си Християн и фамилията му. Гущеров-старши не помни за наследника си след сватбата му със Светлана Василева, пеше " Уикенд ".

Малчуганът на Светлана и Християн Гущерови навърши 1 годинка, а гордите родители подвигнаха детско празненство в чест на сина си. Празникът е почнал още след среднощ, когато някогашната плеймейтка и е получила от брачна половинка си голям букет с рози като признателност за това, че му роди наследник, който да продължи семейството Гущерови. Малкият рожденик получи торта с Мечо Пух и решена в синьо и зелено украса с балони. Родителите резервираха в загадка другите дарове и изненади за Добромир-джуниър.

На празненството са участвали единствено двете баби, научи „ Уиккенд ”. Дядото към момента не е намерил време да види второто бебе на Светлана и Християн. Въпреки че синът му и снахата го кръстиха на него, някогашният народен представител към момента не желае да види кръвния си правоприемник, който ще продължи рода.

Добромир дълго време отхвърляше да се запознае с внучка си Анелия-Добромира и я видя за първи път едвам година и половина след раждането й. Според източниците ни, някогашният предприемач не е изключително благополучен от обстоятелството, че снаха му е Светлана Василева, която не се слави с положително добро име. Не можем да не отбележим, че откогато е милионерска брачна половинка, екс плеймейтката към този момент не си разрешава голотии, като се надява по този начин да почисти името си.

„ Не знам от кое място потегли този слух, че свекър ми не ме харесва и не ме приема. И поради това не е бил на сватбата ни. Имаше напълно други аргументи, поради които не съумя да пристигна. Човекът сигурно няма нищо срещу мен, нямаме неразбирателства. Разбираме се съвършено. На празници сме дружно, уповавам се да бъдем все по този начин ", разяснява преди време Светлана Гущерова, само че никой не й има вяра.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР