Единственият техно клуб в Пловдив - Plazma на Сточна гара,

Единственият техно клуб в Пловдив - Plazma на Сточна гара, ...

Plazma: Няма да ставаме чалга, този сезон дори ще изкараме по-дълго.

Единственият техно клуб в Пловдив - Plazma на Сточна гара, няма да става чалга. Това заявиха от екипа на заведението в социалната мрежа Фейсбук. И уточниха: "Скоро "Плазма" няма да спре да съществува, колкото и да не е комфортно за повечето, които по една или друга причина и предимно по собствена вина не свирят в клуба, съответно се чувстват аутсайдери, не го посещават, дори нещо повече - работят срещу него, пускат тези слухове и настройват заслепеното си обкръжение също в тази грешна посока, а резултатът - кекав клубен нощен живот.

Именно подобни настроения са причината за нездравословното състояние на електронната сцена в България - до този извод достигам, след доста години работа в нея - доста спрягани места вече затвориха, най-вече защото бяха смазани от хората, които допреди това са имали най-незабравимите си времена в тях. Напълно грешни подход и стратегия както в бизнеса, така и в живота. Започват едни приказчици, едни тъпотии, които казани 100 000 пъти най-накрая хващат декиш и храмът затваря.

Днес видях и хора, които се радваха на новината - това ми се стори неприятно странно, но успокоението дойде веднага, след като проверих музикалните им предпочитания, оказали се доста... съмнителни. "Плазма" продължава да работи напук на всичко това, защото зад нея стоят упорити и готини хора, които не искат да ви оставят на произвола на така наречената в статията "чалга", но както виждам, голяма част от "техно съсловието" дали съзнателно или не, точно натам е тръгнало, щом собственоръчно прави така, че националните техно клубове да изнемогват и в крайна сметка да затварят.

Споко, продължаваме, дори този сезон ще изкараме по-дълго от предния, чак до края на юни, а след това септември, както си му е редът от 16 години - до днес. Така или иначе напоследък е доста раздвижено и интересно в дирекцията, сензационни новини може и да има, но само приятни.".

Източник: plovdiv24.bg