Единственият син на Стефан Данаилов зачеркна България Владимир Данаилов, сина на

...
Единственият син на Стефан Данаилов зачеркна България
Владимир Данаилов, сина на
Коментари Харесай

Стефан Данаилов се обръща в гроба: Синът му Владо сложи кръст на България!

Единственият наследник на Стефан Данаилов зачерта България

Владимир Данаилов, сина на Мастера от колежката му Ирен Кривошиева, постави кръст на родината. Той е безапелационен, че връщане обратно, в родината, няма.

Единственият правоприемник на огромната звезда стана прочут около присъединяване си във ВИП Брадър през 2012 година, където влезе дружно с майка си.

Тогава, още момче, бе приключил стопанска система във Флорида. И споделяше, че американската фантазия е американска неистина, само че в този момент е обърнал тотално мирогледа си.

36-годишният правоприемник на екранния майор Деянов към този момент работи като доктор в болничното заведение в  Хънтингтън в щата Западна Вирджиния.

Наскоро той  бе и на корицата на влиятелно здравно списание. Той е доста почитан от пациентите си, както и от шефовете в болничното заведение, където работи.

Миналата година взе тапия за общопрактикуващ лекар и продължава със специализация в нефлорогията. Заради което може да работи в болница, само че и да открие частен кабинет, което доста ще му увеличи приходите му.Приживе татко му бе доста горделив, че сина му ще работи като доктор.

А Влади е безапелационен, че няма метод да се върне в България. Намеренията му е с американската си брачна половинка Виктория да основат скоро наследници. Тя е детски възпитател.Двамата се венчаха през 2017 година и Стефан Данаилов доста я хареса.

Влади на няколко пъти я води в България, като последния път, предходната година, уреждаха финансови каузи. Владко Данаилов получи голямо завещание от баща си, което вложи в живота си в Америка.

Инфо: Лупа.бг

 

 

 

Тагове: Стефан Данаилов Мастера Ирен Кривошиева Владко Данаилов Владимир Данаилов Вип Брадър Америка лекар
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР