Единственият по рода си български „A Tribute to ADELE ще

...
Единственият по рода си български „A Tribute to ADELE ще
Коментари Харесай

“A Tribute to ADELE” ще зарадва феновете на 2 юни в Sofia Live Club

Единственият по рода си български „ A Tribute to ADELE " ще зарадва многочислените почитатели на английската звезда у нас - на 2 юни в столичния Sofia Live Club oт 22.00 ч. Шоуто е на път да се трансформира в традиция, след големия интерес, който провокираха предходните му две издания (през пролетта и есента на 2017 г.). В основната роля на сцената ще забележим и чуем прелестната Александра Александрова, а нейна опора ще са: Алекс Нушев - бас, виртуозният китарист Боян Бояджиев, рок барабанистът Асен Милушев, на рояла ще седне 19 годишната Михаела Колева, на синтезатор е Васил Гешев. Ютюб сензацията Джеси Киневирска - Jessiah (виола и беквокали) е новият член на бенда. Шоуто ще бъде подкрепено и от стилна мултимедиа.

„ Ако очаквате да видите следващата имитаторска трибют тайфа ще ви разочароваме - или по-скоро ще ви зарадваме, тъй като пресъздаваме музиката на Адел със собствен почерк, с голямо почитание към стила й, доста откровено и от сърце ", споделя певицата Алекс. " Интерпретациите ни не са чисто подражателство и имаме вяра, че ще се влюбите в рок звученето на някои от частите ", прибавя още тя.

Феновете на Адел ще могат да се насладят на някои от най-големите й шлагери онлайн - " Hello ", " Send my love ", " Rolling in the deep ", " Skyfall " и доста други обичани части. Идеята да зарадва родната аудитория с жива музика на носителката на " Грами " - Адел е на самата Александра Александрова. Тя пее от дете и в биографията си е натрупала редица награди Гранд При, а през 2010 година е полуфиналист във формата „ България търси гений ". В момента е докторант по чешка литература.

Билети за " A Tribute to ADELE " на 2 юни в Sofia Live Club се продават в мрежата на eventim.bg, в книжарници Orange, бензиностанции ОМВ и билетен център в НДК. Цената им е 10 лева, а в деня на събитието на вход ще са по 15 лева

Купете билети от ТУК.

Присъединете се към събитието във FB - ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР