Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен.

...
Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен.
Коментари Харесай

Брижит Макрон вижда само един недостатък в съпруга си

" Единственият минус на Еманюел е, че е по-млад от мен ". Това споделя в искрено изявление за списание "Ел” първата дама на Франция Брижит Макрон. За първи път след президентските избори тя приказва намерено за връзките със брачна половинка й, с който са се влюбили още по времето, когато е била негова учителка.

На въпроса по кое време са разбрали, че връзките им се трансформират, Брижит Макрон сподели, че това е станало, до момента в който са работили по пиесата "Изкуството на комедията” на Едуардо де Филипо.

"Пишехме дружно в петък вечерта и от събота аз към този момент чаках идващия петък. Не разбирах за какво. Струваше ми се толкоз безсмислено ", показа тя.

Първата дама изясни, че се е пробвала да устои. Именно тя е посъветвала Макрон да отиде да приключи образованието си в Париж, тъй като е мислила, че по този начин е най-добре за него.

"Към този миг нямаше нищо сред нас, само че клюките към този момент вървяха. Притеснявах се единствено за децата си – Себастиан, Лоранс и Тифани, не за останалата част от света”, споделя тя.

На въпроса по какъв начин е претърпяла злостните мнения по време на кандидат-президентската акция по отношение на възрастовата разлика сред тях, Брижит отвърна: "Зле, само че си споделих: "Преживяваш ги зле, само че си мълчиш”. Накрая всичко това премина”.

 1963127

Попитана кое е било най-трудното в тяхната невероятна история, тя сподели, че това са непрекъснатите дистанции, които са ги разделяли физически до 2007 година, само че в този интервал те са си пишели доста.

На въпроса счита ли, че нарушава някакви публични правила, първата дама на Франция е безапелационна:

"В никакъв случай. Всичко стана доста деликатно. И аз, и Емануел въведохме последователно фамилиите си. (…) Разбира се, разделите постоянно вредят. Децата постоянно страдат. Знам, че нараних децата си и за това се упреквам най-вече. Но не можех да не го направя. Има моменти в живота, когато човек взема съдбовни решения. За мен това беше моментът. Така че 20-те години разлика сред нас, това е нищо. Разбира се, закусваме и обядваме дружно – аз с моите бръчки, той с неговата младост, само че това е ситуацията. Ако не бях направила този избор, щях да пропусна живота си. Бях доста щастлива с децата си и в това време усещах, че би трябвало да изживея "Тази любов”, както споделя Превер, с цел да бъда изцяло щастлива ".

 1963128

Съпругата на френския президент съобщи, че е подготвена да се заеме с публичната си роля, която ще се дефинира от харта за бистрота, осигуряваща отчетност на задачите и средствата й като първа дама.

" Като всичките си предшественички ще поема обществената си роля, само че французите към този момент ще знаят какви средства са предоставени на мое разположение ", съобщи Брижит Макрон в първите фрагменти от изявлението, оповестени през днешния ден на уеб страницата на седмичника.

" На електронния уебсайт на Елисейския замък ще бъде оповестена информация за срещите и уговорките ми, тъй че французите да знаят тъкмо какво върша. Много значимо е да има цялостна изясненост ", акцентира тя.

В момента няма законов текст, който да задава рамките на активността на френската президентска брачна половинка, нито на средствата, които й се дават, напомня Агенция Франс Прес.

 1963129

Президентът Макрон предвиждаше да се сътвори формален статут " Първа дама " преди враждебна на концепцията петиция да събере над 300 000 подписа за три седмици.

Интервюто за " Ел " е първото, обещано от Брижит Макрон след избирането на брачна половинка й на 7 май. Първата дама резервира безмълвие пред медиите, като се изключат няколко фоторепортажа в известни списания или видеоклипове от Елисейския замък, публикувани в обществените мрежи.

Брижит Макрон ще се появи на корицата в утрешния брой на " Ел " както във Франция, по този начин и в някои задгранични издания на списанието.

Хартата за бистрота, която се чака да бъде огласена в идващите дни, ще удостовери актуалното състояние: Брижит Макрон ще разполага с трима сътрудници – двама президентски съветници и една секретарка, сподели през вчерашния ден източник от обкръжението на първата дама.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР