Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен.

...
Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен.
Коментари Харесай

Брижит Макрон пред „Ел”: Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен

Единственият минус на Еманюел е, че е по-млад от мен. Това споделя в искрено изявление пред списание „ Ел” първата дама на Франция Брижит Макрон. За първи път след президентските избори тя приказва за връзките със брачна половинка си.

На въпроса по кое време са разбрали, че връзките им се трансформират, Брижит Макрон сподели, че това е станало, до момента в който са работили по пиесата „ Изкуството на комедията” на Едуардо де Филипо.

„ Пишехме дружно в петък вечерта и от събота аз към този момент чаках идващия петък. Не разбирах за какво. Струваше ми се толкоз безсмислено„.

Първата дама изясни, че се е пробвала да устои. Именно тя е посъветвала Макрон да отиде да приключи образованието си в Париж, тъй като е мислила, че по този начин е най-добре за него.

„ Към този миг нямаше нищо сред нас, само че клюките към този момент вървяха. Притеснявах се единствено за децата си – Себастиан, Лоранс и Тифани, не за останалата част от света”.



На въпроса по какъв начин е претърпяла клеветите по време на кандидат-президентската акция по отношение на възрастовата разлика сред тях, Брижит Макрон отвърна: „ Зле, само че си споделих: „ Преживяваш ги зле, само че си мълчиш”. Накрая всичко това премина”.

Попитана кое е било най-трудното в тяхната невероятна история, тя сподели, че това са непрекъснатите дистанции, които са ги разделяли физически до 2007 година, само че в този интервал те са си пишели доста.

На въпроса счита ли, че нарушава някакви публични правила, първата дама на Франция е безапелационна:

„ В никакъв случай. Всичко стана доста деликатно. И аз, и Емануел въведохме последователно фамилиите си. (…) Разбира се, разделите постоянно вредят.

Децата постоянно страдат. Знам, че нараних децата си и за това се упреквам най-вече. Но не можех да не го направя. Има моменти в живота, когато човек взема съдбовни решения. За мен това беше моментът.

Така че, 20-те години разлика сред нас, това е нищо. Разбира се, закусваме и обядваме – аз с моите бръчки, той с неговата младост – само че това е ситуацията. Ако не бях направила този избор, щях да пропусна живота си.

Бях доста щастлива с децата си и в това време усещах, че би трябвало да изживея „ Тази любов”, както споделя Превер, с цел да бъда изцяло щастлива.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР