Единственият начин да влезем в Шенген е, ако в страната

...
Единственият начин да влезем в Шенген е, ако в страната
Коментари Харесай

Петков: Няма да влезем в Шенген заради схеми като Капитан Андреево и Росенец

Единственият метод да влезем в Шенген е, в случай че в страната ни има още веднъж антикорупционно държавно управление. Това написа водачът на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков във Facebook, обобщавайки събитията от миналата седмицата.

" Какво действително се случи тази седмица?

1. Приеха хартиената бюлетина - върна се опцията с мастило да зацапват бюлетините. Вече всички схванаха, че през 2015 невалидните бюлетини са над 400,000, което е повече от всички дали своят вот във Варна, Бургас и Пловдив взети дружно!

2. Махнаха опцията машината да отпечатва машинен протокол. Никаква инспекция. Всичко ще се брои ръчно и на мрачно!

3. МИР Чужбина остава неразбираема концепция за далечното бъдеще. Явно ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не ги интересуват изобщо българите в чужбина.

Стратегия е ясна – статуквото желае избори с фалшифициран избор. ", написа Петков.

Лидерът на " Продължаваме Промяната " разяснява и събитията във връзка с отказа на Нидерландия България да се причисли към Шенген. 

" Ако Борисов желае да знае за какво няма да влезем в Шенген, отговорът е елементарен: поради схеми като Капитан Андреево и Росенец. Заради това, че първият законопроект, който внесохме - за КПКОНПИ, не стигна до зала, за сметка на Изборния кодекс. Европейските водачи просто не му имат вяра. Единственият метод да влезем в Шенген е в случай че в страната ни има още веднъж антикорупционно държавно управление. ", съобщи Петков.

Той заключи в обявата си, че макар загубата на борбата за Изборния кодекс, борбата за България занапред стартира.

" Има опция! Няма да позволим да откраднат бъдещето на българите. С всеки изминат ден ние добиваме повече опит, а техните игри се изтъркват. Така че е единствено въпрос на време, България още веднъж да се върне по пътя на справедливостта и просперитета. Заедно можем! ", написа някогашният министър председател в края на своята обява.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР