Единственият начин да има правителство е контактни групи. Преди президентът

...
Единственият начин да има правителство е контактни групи. Преди президентът
Коментари Харесай

Борисов: Не стане ли с първия мандат, няма да стане с втория, третия, нито с десетия и се отива на избори

" Единственият метод да има държавно управление е контактни групи. Преди президентът Радев да връчи мандата, би трябвало да сме се разбрали, че ще стане. Не стане ли, няма да стане с втория, третия, нито десетия мандат и се отива на избори ", съобщи в Широка лъка водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Аз няма по какъв начин да направя държавно управление единствено с Движение за права и свободи и " Български напредък ", с " Възраждане " имаме основни разлики. Склонен съм на всичко, което ще донесе успокоение на българите и ще спрем да упрекваме Радев, че не прави бюджет и не ръководи добре, ние му натрисаме държавно управление, тъй като не можем да се разберем. Сядат и се схващат дали ще има държавно управление и тогава няма значение дали ще е с мандата на ГЕРБ или на Политическа партия ", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява, че проектозаконът за понижаване на цената на бензина с 1 лев ще бъде закон против свръхпечалбите, които се получават от съветските компании, с помощта на дерогацията, която България е издействала в Брюксел. Печелят се големи пари, в това число и от вътрешния пазар, сподели Борисов.

Той изрази увереност, че другите партии ще одобряват предлагането и акцентира, че в границите на един месец законът може да бъде признат.

4 бюджета за 2 години и все нещо не можаха и объркаха, добави водачът на ГЕРБ.

Борисов е в Широка лъка, където участва на освещаването на обновеното килийно учебно заведение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР