Единственият начин да гарантираме, че ще радваме на Коледа е

...
Единственият начин да гарантираме, че ще радваме на Коледа е
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Правим всичко възможно за избягване на нова пълна карантина

" Единственият метод да подсигуряваме, че ще радваме на Коледа е като бъдем твърди през днешния ден ", съобщи английският министър председател във връзка на упованията, че ще има ново стягане на ограниченията в битката против на фона на увеличаващите се случаи на заразявания, предава БНР.
Борис Джонсън написа в таблоида „ Сън “, че държавното управление прави всичко допустимо с цел да избегне въвеждане още веднъж на цялостна карантина в цялото Обединено кралство. Той добавя в публикацията, че държавното управление дава обещание още 546 милиона паунда в границите на проектите да се помогне на домовете за обществени грижи да преживеят тази зима.
 Нов случай на ковид в Белия дом Нов случай на ковид в Белия дом
Американски лекари откриха различен случай на зараза с нов ковид в личния състав на Белия дом. Този пациент обаче не е от хората, ко...
Междувременно тази заран заместник-министърът на опазването на здравето Едуард Аргар опроверга популяризираните в медиите известия, че ще бъде наложена двуседмична общонационална карантина. Той съобщи за „ Скай нюз “, че не е правилно, че министър председателят е бил посъветван от учените да наложи цялостна карантина.
По думите на Аргар, Борис Джонсън не желае втора общонационална карантина, а дейно използване на строгите ограничения по места.
Точно в тази връзка се чака в най-скоро време да бъде наложена такава местна карантина в Североизточна Англия, която ще засегне към 2 милиона души. Това включва Нюкасъл, Съндърланд и графство Дърам. За последното денонощие на Острова бяха регистрирани рекордните от месец май насам 3 991 случаи на заразяване с ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР