Единственият, който е компетентен по темата за централата на ГЕРБ,

...
Единственият, който е компетентен по темата за централата на ГЕРБ,
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ охлади мераците на Минеков за централата на партията: Министърът на културата няма общо със сградата

Единственият, който е способен по тематиката за централата на ГЕРБ, е регионалният шеф или решение на Министерски съвет, а не министърът на културата. Това разгласи пред публицист в коридорите на Народното събрание някогашният министър на превоза и сегашен народен представител от ГЕРБ Росен Желязков на въпрос за заканите на Велислав Минеков да реалокира партията на Бойко Борисов от централата им.

" Министърът на културата няма никакво касателство към тази админстративна постройка. В тази постройка има и други офиси. Там се обитават и Би Ти Ви и те също са с контракт с регионалния шеф, а не с Минситерството на културата ", сподели още той.

" Не виждаме за какво министър Минеков има такава фиксация по тематиката. ГЕРБ е парламентарно показана партия, с парламентарна група, заплаща си екплоатационните разноски, не преотдава пространствата на трето лице, тъй че няма учредения за нашето пренасяне ", заключи Желязков.
свързани новини67115преди 3 часа24419преди 2 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР