Единственият континент без коронавирус е Антарктида, съобщава Би Би Си.

...
Единственият континент без коронавирус е Антарктида, съобщава Би Би Си.
Коментари Харесай

Антарктида - единственият континент без коронавирус

Единственият континент без ковид е Антарктида , оповестява Би Би Си.

Освен безбройните пингвини на континента има няколко екипа от интернационалните откриватели . Към момента няма инфектирани или със признаци на ковид.

Британски откриватели ще би трябвало да останат под 14-дневна карантина преди да потеглят за Южния полюс. Има готови проекти какво да се прави , в случай че доставките до разнообразни станции бъдат прекратени.

През годината има повече от 1000 откриватели от разнообразни страни на Южния полюс. Най-близката болница с интензивно поделение е на хиляди километри в Чили.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 207 000 доказани случая, а умрелите са повече от 8600. Регистрирани са случаи в 166 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 218 000 случая и близо 9000 умряли в 158 страни.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР