Единственият конкурент на Румен Радев е Лозан Панов. Стана битка,

...
Единственият конкурент на Румен Радев е Лозан Панов. Стана битка,
Коментари Харесай

Хаджигенов: Смисълът от Герджиков е никакъв, кръгла нула! За Радев или Панов - ще реша в последния момент

Единственият съперник на Румен Радев е Лозан Панов. Стана борба, другояче преди Радев трябваше да се бие самичък сам със себе си. Герджиков какво прави там, с изключение на, че ще измие срама от очите на ГЕРБ и ще отнесе каквото може в отрицателен проект. От него има смисъл тъкмо колкото имаше от Цецка Цачева, никакъв, кръгла нула. ГЕРБ не издигна претендент, тъй като Борисов ще изгуби, а него го е боязън, първичен боязън. Това съобщи в " Денят стартира " Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Той добави, че би желал да види Радев и Панов в спор, след което ще вземе персонално решение в последния миг.

" Радев не направи нищо свястно против Гешев. Парламентарният избор ни е по-голям. ГЕРБ продължава да кадрува и да назначава калинки, ГЕРБ на никое място няма да се върнат. Ако се наложи ще вървим на избори, какво неприятно има, даже ГЕРБ да са първи - нищо няма да създадат. С ГЕРБ и Движение за права и свободи няма какво да се приказва ", добави Николай Хаджигенов.

По думите му изборът на ръководител на Върховен касационен съд е извънредно значим.

" Правосъдната промяна ще е наш приоритет, без нея не подписвам съглашение с никого. Лозан Панов е една от малцината бели лястовици в правораздаването у нас ", сподели още Николай Хаджигенов.

Той посочи още, че групировката прави допитване до членовете и симпатизантите и в края на седмицата Управителният съвет ще реши кого да поддържа за поста на " Дондуков " 2. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР