Единственият депутат от ГЕРБ, обявил се против“ и кабинета Николай

...
Единственият депутат от ГЕРБ, обявил се против“ и кабинета Николай
Коментари Харесай

Делян Добрев не можа да се пречупи и гласува „против“ кабинета „Денков“ и самия премиер

Единственият народен представител от ГЕРБ, оповестил се „ срещу “ и кабинета „ Николай Денков-Мария Габриел “, и срещу самия министър председател акад. Николай Денков, е Делян Добрев. От 69 депутати от групата на Бойко Борисов в зала, 68 бяха „ за “, а единствено той гласоподава „ срещу “.

Както по-рано бе оповестил гръмогласно, че в случай че подкрепял държавно управление на Политическа партия, трябвало да си отреже най-малко едната ръка, през днешния ден хасковлията резервира крайника си с различния избор. Но по този начин излезе „ черната овца “ в редиците на ГЕРБ.

„ Гласувах „ срещу “, тъй като не преставам да считам, че Политическа партия са пасмина от измамници, жадни за власт. Чакам с неспокойствие да гласоподавам „ за “ при първия избор на съмнение към това правителство… И ми се коства, че този миг ще настъпи много бързо! “, вещае Добрев незабавно след вота в зала от фейсбук профила си.

Добрев до последно не се помири с обединението на ГЕРБ с ”Прояната ” и прикани преди ден: „ Ако Политическа партия имат малко достолепие, би трябвало да изоставен политиката вечно “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР