Единственият човек, с когото съм разговарял, този, който ме покани

...
Единственият човек, с когото съм разговарял, този, който ме покани
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Не позволих да ми нареждат кой, къде и на каква длъжност да бъде поставен

Единственият човек, с който съм разговарял, този, който ме предложения да бъда част от кабинета " Денков " като специалист – това е Кирил Петков. Виждам, че се обърна против мен. Това съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов, предава NOVA.
 
Вероятно на някои хора не се хареса фактът, че за тези девет месеца не политизирах системата на Министерството на вътрешните работи. И най-много не разреших някой да ми подрежда кой, по кое време, къде и на каква служба да бъде подложен, уточни още Стоянов.
 
" Димитър Главчев не ме е търсил. Ако бъда потърсен от него, ще се отзова на поканата и ще изговорим това, което има да си кажем ”, сподели още той.
 
По тематиката с инспекцията на тунел " Железница " от Европейската прокуратура Стоянов акцентира: " Работим в доста тясно взаимоотношение с Европейската прокуратура и съгласно мен - в доста добър синхрон. Има голям брой досъдебни производства, които се проверяват от ГДНП или чиновници от ГДБОП. Освен тях обаче има и голям брой предварителни инспекции ". И сподели, че не може да даде информация за следствие, което тече сега.
 
Относно следствие за противозаконните гонки във Велико Търново Стоянов уточни, че до края на 2024 година този проблем ще бъде решен. " Знам за случая. Важното е, когато има установени нарушавания, глобите да бъдат събрани ", добави той.
 
" Министерство на вътрешните работи и все още е квалифицирано да взе участие в изборния развой. Ангажиментът е защита на изборните пространства, бумаги, машините за гласоподаване и не на последно място – битката с купения избор ", разяснява силовият министър по случай идните избори.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР