Единственият българин в тенис елита Григор ДимитровГригор Димитров Димитров е

...
Единственият българин в тенис елита Григор ДимитровГригор Димитров Димитров е
Коментари Харесай

Контузия спря Григор Димитров на Уимбълдън


Единственият българин в тенис елита Григор Димитров  Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис продължи с тоталната липса на шанс във връзка с физическото си положение в шампионатите от “Големия шлем ” през последните две години, написа. 

Тъкмо когато беше материализирал по-голямата си класа и доминация на корта против Стив Джонсън, печелейки с 6:4 за 37 минути първия сет от първия кръг на “Уимбълдън ”, ненадейно топ ракетата ни разтегна аддуктора на левия си крайник и нямаше по какъв начин да продължи присъединяване си. Това се случи при осъществяване на сервис при започване на втория сет, а даже медицинският таймаут не можа да облекчи болките на Гришо.

Той в типичния си инатлив жанр се опита да довърши дуела, само че беше видно, че нито може да се затича за топка, която не е непосредствено в тялото му, нито можеше да извърши сервис с над 140 км/ч, нито да се наведе за обикновен форхенд от главната линия.

Димитров по удивителен метод даже съумя да реализира връщане на пробива във втория сет, само че при 3:5 реши да приключи тъгите си и да се отнесе отговорно към физическото си положение. Самият Стив Джонсън в началните минути след таймаута също имаше проблеми да се концентрира, само че беше ясно, че ще има отчетливо преимущество в бъдещите евентуални разигравания.

Grigor Dimitrov injured himself. It’s not looking good.
— José Morgado (@josemorgado)
Четете повече. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР