Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се изправя срещу

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се изправя срещу
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Фабио Фонини

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се изправя против Фабио Фонини във втория кръг на “Мастърс ”-а в Париж.

Двубоят ще стартира към 15:30-16:00 часа, като преди този момент би трябвало да свърши конфликта на Феликс Оже-Алиасим против Микаел Имер.

Гришо се оправи с два табрейка против Ботик ван де зандсхулп и в този момент в действителност влиза в ролята на любимец против представящия се надалеч от най-хубавото си равнище в последно време Фонини. Италианецът отпадна в квалификациите от 308-мия в света французин Артур Фис, само че като “щастлив губещ ” влезе в главната скица и по подигравка на ориста отново игра с него. Фонини се наложи трагично в три сета с два тайбрека, само че в кариерата си в Париж в никакъв случай не е прескачал втория кръг.

Димитров води с 4-2 победи против италианеца, въпреки последната им среща да е от 2017 година. Гришо единствено един път от девет предходни участия във втория кръг в Париж е отпадал, а в този момент в действителност е във възходяща форма поради борбата с Ван де Зандсхулп и рейда до полуфиналите предходната седмица във Виена.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР