Единственият българин в тенис елита Григор Димитров отново обяви, че

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров отново обяви, че
Коментари Харесай

Григор Димитров: Още не съм решил за US Open, няма да лесно


Единственият българин в тенис елита Григор Димитров още веднъж разгласи, че още не е сигурен в присъединяване си в идния US Open (31 август), макар че е в стартовия лист за шампионата. Пред Sky Sports Гришо за следващ път изложи аргументите за това към момента да не е взел решение.

“Честно казано, още съм нерешителен. Всеки ден премислям за това, само че въпросите са прекомерно доста, а отговорите - прекомерно малко. За нас, европейците, е много мъчно, тъй като пътуваме 12 часа до Ню Йорк и сменяме полети, а по-късно би трябвало да отседнем в хотел. Знам, че са възнамерявали “мехур”, само че ние сме над хиляда индивида и мъчно ще се организираме да сме на едно и също място.

Не можеш същински да ограничиш играчите да не излизат или да не вървят на ресторант, само че се надявам всички да уважат дисциплината. Но няма да е елементарно да стоиш в “мехур” за 4-5 седмици.

Надявам се никой да не се болести, само че в случай че някой се болести, всичко ще стане доста комплицирано. Дори да сме се разбрали с държавното управление за карантиниране, то неизбежно ще има разбърквания в програмата на шампионата.

Тренирам много повече и чакам още публична информация за организацията, тогава ще реша. Сега не мога да кажа, че ще вземам участие или няма”, сподели Димитров пред Sky Sports.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР