Единственият българин в тенис елита Григор Димитров и английският му

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров и английският му
Коментари Харесай

Гришо отпадна и на двойки в Куинс

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров и британският му сътрудник Даниел Еванс изгубиха мача си от шампионата на двойки в " Куинс " против американския тандем Тейлър Фриц - Томи Пол с 6:2, 6:7(3), 6-10 за 1 час и 35 минути игра.

Двубоят протече с високо движение, типичен атрактивни волета и неколкократни прояви на класа от страна на четиримата, като особено Григор нееднократно зарадва публиката с ексцентричните си осъществявания.

Както е известно, по-рано денем той загуби на сингъл от Ботик ван де Зандсхулп, само че въпреки всичко реши да организира срещата на двойки с Еванс, който също бе отстранен от главната конкуренция в Лондон.

Фриц и Пол също не са типични двойкови играчи, само че имат несравнимо повече опит като тандем, откакто това им беше 19-ият дуел в шампионатите на АТР, първият от които през 2016 година. През този сезон те стигнаха до четвъртфиналите на " Мастърс " -а в Индиън Уелс и към този момент изиграха един мач дружно на тревните кортове в Хертогенбош, отпадайки от Макендзи Макдоналд и Ботик ван де Зандсхулп.
 Гришо се сбогува с шампионата в Куинс
Гришо се сбогува с шампионата в Куинс

Българинът загуби от Ботик ван де Зандсхулп (Нидерландия) с 6:7(5), 3:6 за 88 минути
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР