Единственият българин в най-престижната ММА промоция в света - UFC

...
Единственият българин в най-престижната ММА промоция в света - UFC
Коментари Харесай

Багата с втора победа в UFC

Единственият българин в най-престижната ММА промоция в света - UFC - Благой Иванов реализира втората си победа, откакто ступа австралийската вяра в смесените бойни изкуства Тай Туиваса на дълго чаканата галавечер пред стотици българи в Чикаго UFC 238.

„ Не беше най-трудният ми мач, само че беше младо момче, твърд противник. Няма лесни срещи в UFC. Спечелих трите рудна, добре сме готови, значимото е, че победих. Усетих болки в крайници в третия рунд, очевидно се беше натрупало много. Всеки един от ударите много се усещаха. Знаех, че ще го довърша във втория рунд, само че пристигна краят на рудна, времето му оказа помощ. Усетих един-два лакътя много мощно, само че бях квалифициран за тези удари. В началото аз му разреших, с цел да му усетя играта, не беше нищо изключително като съперник”, показа Багата след мача.

Разнообразната и вълнуваща борба се организира в цялостните три рунда и най-после съдиите трябваше да вземат решение изхода ѝ, само че и тримата разумно присъдиха триумфа на Багата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР