Единствените сигурни членове на кабинет с втория мандат са Николай

...
Единствените сигурни членове на кабинет с втория мандат са Николай
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Единствените сигурни в кабинета са Николай Денков и Мария Габриел

Единствените сигурни членове на кабинет с втория мандат са Николай Денков и Мария Габриел, които по сделка сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България " ще са ротационни министър председатели. Това даде да се разбере депутатът от новата коалиция Даниел Лорер пред Българска национална телевизия.

Според него доверието сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ занапред ще се гради. " Започнахме с дребни стъпки - управническа стратегия. Надявам се, в идващите дни да изградим изчезналото доверие сред двете обединения, тъй като от него зависи дали ще поведем България напред към Европа или обратно към Русия ", сподели още Лорер.

Както е известно договарянията сред първите две политически сили след изборите за подкрепено от тях държавно управление бяха замразени в неделя. Днес, че те могат да бъдат възобновени при избрани условия.

Лорер сподели, че Николай Денков има цялостна независимост да избере министрите, като няма имена, чието наличие е наложително. По-рано през днешния ден Денков и препоръчани от ГЕРБ министри. Застрахова се обаче, че сходно решение би трябвало да се вземе от управителните органи на включените в обединението партии.

Повече вижте във видеото
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР