Единствените му наследници са неговите деца - на 18 и

...
Единствените му наследници са неговите деца - на 18 и
Коментари Харесай

Оставиха ли на улицата бившата приятелка на загиналия рибар Ивелин

Единствените му наследници са неговите деца - на 18 и 13 години

Близките на починалия риболовец Ивелин Тодоров (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) пристигнаха през днешния ден в редакцията на Флагман.бг, с цел да отговорят на изказванията на приятелката му Милена Йотова, обвинила ги, че безпардонно я гонят и желаят да я оставят на улицата.

Милена през вчерашния ден се оплака, че са я принудили да напусне къщата, в която е живяла в последните години с Ивелин и показа сълзлива история, която целеше да уязви Яна, някогашната жена на половинката й, която обаче е и майка на двете му деца .

„ Милена Йотова няма по какъв начин да има искания към имота на Ивелин във вилна зона „ Брястите “ край ж.к. “Меден рудник “ и МПС-ата, тъй като той има две деца – момиче на 18 години и момче на 13 години. Те са директните му и единствени наследници “, разгласи сестрата на рибаря – Петя Алтънова, която е до зълвата си в този проблем.

Бившата му брачна половинка Яна Георгиева отглежда в последните 10 години децата парцел на майка си в Приморско .

Тя е сюрпризирана от държанието на Милена , която доста добре е знаела, че няма правни учредения да претендира за имуществото и двата автомобила на Ивелин.

Тя не единствено не е имала брак с него, само че даже не се е развела още със брачна половинка си, който напуснала преди повече от 10 години.

„ Случи се по този начин, че Ивелин и Яна се разделиха преди време. Тогава Ивелин се прибра да живее при майка ми в Средец с въпросната Милена. След няколко години той съумя да убеди майка ми да продадат жилището и да купят къща. Малко по-късно той продаде и този парцел и закупи различен във вилна зона „ Брястите “. Това беше неговата фантазия, която той сбъдна. Отказах се от унаследен дял, с цел да е благополучен, тъй като знаех, че за него е значимо “, описа сестра му Петя.

В момента тя не претендира за нищо. Надява се нейните племенници – децата на Ивелин да не останат с празни ръце за сметка на Милена.

„ След гибелта на брат ми тя разгласи, че всичко е нейно и взе всичко. Не беше нито времето, нито мястото да се прецизираме. Нямаше пари за погребението, което аз платих – 2 хил.лева. Уговорката беше, че тя ще заплати 1000 лв. и аз 1000 лв., само че до днешна дата не ми е дала нищо ", описа сестра Петя.

Използвам вашата естрада, с цел да уточня, че никой не я е гонил от парцела. Казах й там да остане колкото е належащо, само че тя стартира да изнася собствеността с основанията, че това са нейни неща – лодка, микробус, елемент и машини “, недоумяваше Яна Георгиев, която прави оценка цената на недвижимите движимости на десетки хиляди левове.

„ След като разбрахме, че изнася всичко, пълнолетният правоприемник на Ивелин реши да извика полиция и да затвори парцела. Това, че тя споделя, че няма къде да отиде да живее е неистина. Има унаследен парцел от татко си, в който живее “, добави Яна.

Тя се чуди какви искания предявява Милена към парцелите и два автомобила на Иво, които също се водят на негово име, сподели инспекция на Флагман.бг.

Според българското законодателство Милена не е правоприемник, а такива са само децата на починалия Ивелин.

Днес Яна пристигна в редакцията на Флагман.бг и сподели доста голяма информация за неплатени налози на коли на Ивелин за 10 години, които в този момент тя би трябвало да разплати. И ще го направи в околните месеци, тъй като сумата е непостижимо висока за бюджета й - над 1500 лв..  

По закон с изключение на активите, се наследяват и пасивите, а налозите са част от тях.

В същото време поданици на Средец описаха пред Флагман.бг, че Милена в действителност не е останала на улицата, а се е върнала от дълго време в наслесствен парцел, който сега ремонтирала.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР