Единствената здравна телевизия в българския ефир стартира с цялата си

...
Единствената здравна телевизия в българския ефир стартира с цялата си
Коментари Харесай

Стартира единствената българска здравна телевизия Code Health TV

Единствената здравна телевизия в българския ефир започва с цялата си програмна схема последната седмица на ноември

От 18 ноември можете да гледате пилотните епизоди на предаванията в ефира на Code Health TV - онлайн на  или се свържете със своя кабелен оператор за повече информация.

Code Health TV ще се посвети 24/7 на здравни тематики и посетители, авторски излъчвания и контент, съобразен със здравето на всеки един от нас. Спорт, уравновесено хранене, психологично здраве, консултации по медицински въпроси, препоръки от лекари и терапевти, медитация и йога - всичко за един по-здравословен метод на живот ви очаква в ефира. 

Във време на международна пандемия и задълбочаващи се проблеми със здравното и психическо положение на хората, потребността от конкретика, достоверно пояснение на фактите и даване на съответни способи за лекуване е изключително осезаема.  

Лица на  Code Health TV ще бъдат едни от най-популярните телевизионни водещи от българския ефир. 

Всеки работен ден в студиото ще ви посрещат Неда Василева и Иво Андреев със утринния блок Healthy Morning. Те ще дискутират най-обсъжданите и настоящи здравни тематики със експерти, лекари и коментатори. 

Уикендът с Healthy Family ще бъде отдаден на фамилията, майчинството, възпитанието и развъждането на децата. В ролята на водещ влиза Ива Дойчинова. 

" Портрети на лекари " ще ви среща с най-хубавите експерти в другите сфери на медицината, лечебни заведения, клиники и медицински центрове. 

За салдото на духа и тялото ще се грижи Веселина Живанкина със своята графа Mindfulness. 

" Познаваме ли себе си? " - на този въпрос ще ни дават отговор клиничният психолог Магдалена Ангелова и експертът по НЛП и информационна логика на психиката Тошко Савов. 

С голяма усмивка от ефира ще ви посреща и Джуджи . Нейното начин на живот предаване Healthy Lifestyle ще ви води в света на звездите и ще ви покаже по какъв начин се хранят те, по какъв начин спортуват, от какво боледуват и по какъв начин възпитават децата си. В студиото ще гостуват обичани звезди от българския ефир, както и експерти от всички сфери на медицината и здравето.

За кулинарната и здравословна част от телевизионното време Code Health TV се доверяват на Биляна Йотовска . Майка, фитнес модел, дизайнер и публицист с няколко книги за здравословно хранене зад тила си, Биляна ще се погрижи менюто ви да е богато, вкусно и здравословно.

Едно от най-запомнящите се излъчвания от телевизионния ефир през годините се завръща на екран в  Code Health TV . Миглена Ангелова ще посреща посетители и ще им задава откровени и персонални въпроси.

Къде е границата сред истина и неистина?

Коя е новата действителност?

Спекулира ли се със здравето?

Най-големите заблуди и конспирации за

заболяванията и лекуването им?

За всичко това ще ви опише психологът, терапевт, съветник и отстранител на проблеми Еленко Ангелов и неговите нетрадиционни посетители.

С Маги Гигова и DROMOMANIA ще пътешествате от дивана у дома. Пътешественик по душа и любопитна дама по природа като нея, ще ви води на неподозирани места и ще ви разкрие най-интересното от бита, културата и метода на живот на хората по света. И какво би трябвало да носите в пътната си аптечка!

Основното обръщение на  Code Health TV е да “научи ” хората да се грижат за своето здраве, а в случай че към този момент имат болестно положение, да представи всички гледни точки, свързани с казуса, разнообразни решения и опцията за съзнателен и съответен избор.

Световната здравна организация /СЗО/ дава едно ясно и изчерпателно определение на здравето: “ Състояние на цялостно физическо, психическо и обществено благоденствие, а не просто неявяване на болест или кусур. ”

Поддържането и повишението му се реализира посредством друга композиция от физическо, умствено и обществено богатство и благополучие, така наречен “ триъгълник на здравето ”. Това е и основата, която е залегнала в концепцията на телевизионните излъчвания на  Code Health TV .   

Гледайте Code Health TV онлайн  или търсете при вашия кабелен оператор. 

 

Генерален дистрибутор Virgin Group. 

 

Сега може да ни намерите в мрежата на НЕТ 1, Булсатком IPTV, Кабелсат Запад, Нево ТВ, Норт Вест, Силистра ТВ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР