Единствената тет-а-тет среща, която украинският президент Володимир Зеленски проведе с

...
Единствената тет-а-тет среща, която украинският президент Володимир Зеленски проведе с
Коментари Харесай

Усмивки от старите ленти

Единствената тет-а-тет среща, която украинският президент Володимир Зеленски организира с политически водач у нас, бе тази с Бойко Борисов.

С останалите се снима небрежно, здрависвайки ги.

Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ отсъстваха.

Ето и информация със фотоси от формалната страница на Движение за права и свободи:

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, националният представител Делян Пеевски, зам.-председателят на 49-ото Народно събрание Филиз Хюсменова и зам.-председателят на Движението Йордан Цонев се срещнаха с президента на Украйна Володимир Зеленски , който е на посещаване в България.

 Среща със Зеленски2

Ние бяхме първата политическа партия, която осъди военната експанзия на Русия в Украйна  и която още в първите часове на 24 февруари 2022 година инициира приемането на специфична декларация на българския парламент в поддръжка на Украйна, съобщи Карадайъ.

 Среща със Зеленски3

Сега, когато целият либерален свят е съпричастен с Украйна, е доста елементарно да трупаш политически активи с поддръжката си Но в оня миг преди съвсем година и половина имаше доста колебаещите се политиц и и някои от тях избират да не си го спомнят през днешния ден, продължи водачът на Движение за права и свободи.

 Среща със Зеленски4

За разлика от тях Движение за права и свободи е поредна, най-последователната партия. Винаги в сложни моменти Движението показва вярната посока за развиване , сподели Делян Пеевски.

Така беше и преди 33 години,  когато създателят на Движение за права и свободи и сегашен почетен ръководител доктор Ахмед Доган съобщи от трибуната на Народно събрание, че пътят на България е участието в Европейския съюз и НАТО, добави още Карадайъ.

 Среща със Зеленски

Лидерът на Движение за права и свободи пожела на Зеленски в най-скоро време Украйна да стане член на НАТО  и Европейския съюз и напомни, че Движение за права и свободи е измежду основателите и вносителите на днешната декларация на Народното събрание за поддръжка на влизането на Украйна в НАТО.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР