Единствената промяна, която имаме от предишните избори са датите, които

...
Единствената промяна, която имаме от предишните избори са датите, които
Коментари Харесай

Карадайъ: Трябва много сериозно да се отнесем към тези избори, България има нужда от ДПС

" Единствената смяна, която имаме от предходните избори са датите, които се преценяват със сегашната дата на изборите ", това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг.

" Преди към месец бях в Брюксел. Участвах в съвещанието на Съвета на либералите. Там имах опция да беседвам с Шарл Мишел и Еманюел Макрон, който също се вижда с Путин ", това съобщи водачът на Движение за права и свободи за срещата си с Реджеп Ердоган.

" Ние не сме затворени в пространството на Европейския съюз и НАТО. Имаме сътрудници и съседи, с които се виждаме. От друга страна, без значение дали сме във властта или в съпротива, има тематики, по които няма власт и съпротива, а решение на проблемите на хората и гарантиране на бъдещето на страната ", продължи той.

" При тази световна енергийна рецесия, при тази рецесия, обвързвана с газа и ред други рецесии, България би трябвало да има взор към всички източници на газ и първични материали в енергетиката, само че пътищата за доставка не са толкоз доста ", сподели още Карадайъ за среща му с турския президент.

" Няма да е вест, в случай че кажа, че която и да е политическа партия не желае другите. Обикновено се цели да има независимо болшинство и не се желаят другите. Различните политически партии имат друга ценностна база, в случай че въобще я има, в случай че не са план за осъществяване на поръчки ", съобщи той по отношение на идните парламентарни избори.

" На процедура в България не се обрисува да има еднопартийно ръководство ", предвижда той.

" Само с лозунги и неистини по адрес на Движение за права и свободи се опитваха да обитават във властта ", съобщи Карадайъ за някогашните ръководещи.

Той бе безапелационен, че хората би трябвало да се отнесат съществено към идните парламентарни избори и добави, че България има потребност от Движение за права и свободи.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР