Единствената дъщеря на принца и принцесата на Уелс празнува своя

...
Единствената дъщеря на принца и принцесата на Уелс празнува своя
Коментари Харесай

Ухилена до уши рожденичка: вижте нов кадър на принцеса Шарлот, направен от майка ѝ

Единствената щерка на принца и принцесата на Уелс чества своя осми рожден ден през днешния ден.

Кейт и Уилям споделиха празника с феновете си, като обичайно разпространиха нова фотография на принцеса Шарлот . Кадърът е изработен от майка ѝ и беше оповестен в Instagram късно вечерта в понеделник.
                             

„ Пожелаваме на принцеса Шарлот доста благополучен рожден ден. На 8 от на следващия ден “, гласи описанието към фотографията, под което като фотограф е посочена принцесата на Уелс Кейт Мидълтън .

В фрагмента, изработен на територията на замъка Уиндзор , порасналата рожденичка е усмихната до уши, до момента в който стои в плетен бял стол и носи лятна рокля на цветя и с къдрава яка.

В мненията доста почитатели на двойката означават приликата на Шарлот с татко ѝ . От формата на очите до тази на носа, момичето в реалност е насладило значително черти от принц Уилям.

Шарлот е родена в 08:34 ч. на 2 май 2015 година в крилото Линдо на болничното заведение „ Сейнт Мери “ в Падингтън, Лондон – същото място, където Кейт ражда и двамата си синове, принц Джордж и принц Луи, напомня английското издание. Името ѝ Шарлот Елизабет Даяна беше оповестено няколко дни по-късно, определено в символ на респект към нейната прабаба, кралицата, и баба ѝ по бащина линия, принцеса Даяна.

Преди по-малко от месец Луи също отпразнува своя рожден ден. Припомнете си тук ► 

Само няколко дни по-рано принцът и принцесата на Уелс имаха още един празничен мотив. Припомнете си тук ►
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР