Единствената дъщеря на премиера Гълъб Донев – Габриела, направи емоционално

...
Единствената дъщеря на премиера Гълъб Донев – Габриела, направи емоционално
Коментари Харесай

Дъщерята на премиера го описа в напълно непозната светлина

Единствената щерка на премиера Гълъб Донев – Габриела, направи прочувствено признание, отдадено на татко й, в което разкри какви са техните връзки и какъв е отвън политиката той. Щерката на служебния министър-председател е разгласила изповедта си в обществените мрежи няколко месеца преди баща й да застане отпред на страната във връзка неговия рожден ден.

" Баща ми на 55. Голямо число. Той постоянно е бил нещо като Ин и Ян за мен. Две елементи, антиподи, които живеят в едно цяло. В едната част е общественият облик, който като че ли повече от 20 години търпи развиване, само че не и смяна. Това е тате в костюма, с който аз толкоз съм привикнала, с който като че ли се е сраснал. В един миг в детството ми толкоз бях запомнила тате с костюм, че в редките случаи, когато обличаше ежедневни облекла, като че ли не беше той. Но това е самата истина. Работата за него е ужасно значима и това е изцяло разбираемо ", споделя Габриела и продължава описа си.

" Има една страхотна доктрина на Гари Чапмън за езиците на любовта. Езикът на татко ми е service – или това да бъдеш в работа. Той е до болежка изпълнителен и предан. Вечно виновен за нещо, даже от време на време дразнещо доста си тежи на мястото. Та, съгласно мен, поради този му език на любовта, татко ми е по този начин влюбен в работата си. Дотолкова, че това е една цяла персона – човек в индивида. Другото му лице е в персоналния живот.

В него той е домошар, обича да готви, обича да градинарства, обича, не – обожава кучетата. Малко би било да кажа, че е най-хубавият татко на света. Не мога да си показва щерка да има по-здравословна връзка с татко си. Той е рамо, на което да се опреш, тил, на който да полегнеш. Баща ми е родител, с който елементарно можеш да се посъветваш. Може би най-вече правя оценка, че не ми се е натрапвал. Позволил ми е да съм толкоз друга от него, да бъда себе си и постоянно ме е подкрепял, а това е скъпо ", разкрива за непознатата същина на Донев неговата единствена щерка.

" От предходната година татко ми е и дядо. И макар дребното време той е съумял някак си да се внедри в живота на сина ми. Имат своите дребни ритуали. Например да седят тримата с дакела пред прозореца и да си приказват всякакви неща. И това може да продължи постоянно, в случай че не ги прекъснеш. Не знам какво си приказват, само че знам, че един ден, когато Роби порасне, ще оцени тези дребни диалози. Бъди здрав, тате! Благодаря ти за всичко, което си за мен! Обичаме те! ", приключва изповедта си Габриела.

Наследничката на Донев е дипломирана актриса, само че в никакъв случай не се е занимавала интензивно със театрална активност. Преди да забременее, е основала школа за млади гении, която сега е на пауза, защото Габриела не може да съчетава майчинството с дейната работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР