Единствената дъщеря на фолк певицата Мария се появи на светско

...
Единствената дъщеря на фолк певицата Мария се появи на светско
Коментари Харесай

На купон с мащехата: Щерката на Отварачката износва старите й дрехи

Единствената щерка на фолк певицата Мария се появи на светско празненство с поостаряло тоалетче от дрешника на популярната си майка видя HotArena.


Момиченцето към този момент толкоз е пораснало, че облеклата на Мара все по-често влизали потребност на дребната Марая. Елегантен сет в бежово, декориран с щраусови пера, бе избрала тийнейджърката за разкриване на столична изложба. Кратко изследване обаче сподели, че първокласната дреха е част от фотосесия на звездната й майка от началото на годината. Костюмчето е на доста известна фешън марка, а цената му възлиза на 8 минимални български заплати.

Певицата е засичана с него и по време на свое присъединяване. Явно водена от това, че един тоалет не може да бъде повтарят по няколко пъти, към този момент употребяваните облекла Мария дава на дъщеря си. Същото явно се отнася и до чантите, защото дребната е аранжирала тоалета с една от първокласните и доста скъпи чанти на майка си, писа „ Телеграф “.

Очевидно звездното момиченце се усеща добре в тоалета си, най-малко по този начин наподобява на фотография качена в профила на мащехата. И двете театралничат усмихнати. Кадърът, който качи втората брачна половинка на бащата на Марая в обществените мрежи, е от откриването на артгалерията й. Двете дами се забавляват прелестно и по всичко проличава, че са в прелестни връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР