Единствената дъщеря на Ахмед Доган – Демет, е започнала сама

...
Единствената дъщеря на Ахмед Доган – Демет, е започнала сама
Коментари Харесай

Дъщерята на Доган стана гримьорка! Започна работа в столичен салон за красота

Единствената щерка на Ахмед Доган – Демет, е почнала сама да си изкарва прехраната, разбра HotArena.

Момичето, което сега е студентка в Софийски университет, напълно неотдавна било назначено в столичен салон за хубост. Демет почнала работа като гримьорка и към този момент е съумяла да очарова клиентите и сътрудниците си с уменията си. Дъщерята на Сокола от дълго време има афинитет към макиажа и ловко се оправя с нанасянето му, като се интересува и учи на всички нови техники в грима, писа „ Галерия “.

Още като ученичка изненадвала приятелките си с точната си ръка и всички й се възхищавали какъв брой добре се оправя. Затова за околните й не е изненадващо, че Демет е почнала работа като гримьорка. Така хем ще може да изкарва положителни пари, до момента в който приключи образованието си, хем работата й доставя наслаждение.

Още по-похвалното е, че момичето не парадирало с семейството си, когато кандидатствало за работата, нито разказвало на клиентите си кой е татко му.  Демет даже се стараела да скрие този факт, с цел да не се тормозят близките. Самата тя не намирала нищо неприятно в това да работи като гримьорка и да си изкарва сама парите, вместо да чака на прехрана на заможния си баща.

Откакто е навършила пълноправие, Демет се е изнесла от вкъщи на Ахмед Доган и все още живеела с със своя другар.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР