Единствената българка, която е изгряла на корицата на американския Плейбой“

...
Единствената българка, която е изгряла на корицата на американския Плейбой“
Коментари Харесай

Соня Васи започна търговия с пуловери

Единствената българка, която е изгряла на корицата на американския " Плейбой “ - Соня Васи, стартира търговия с пуловери във Фейса. От години тя развива бизнес с плетива, само че в този момент реши, че уеб сайтът не е задоволителен за връзка с хората и почна да предлага стоката и от персоналния си профил. Васи качи няколко фотоси на разнообразни пуловери от нейната марка и заяви, че могат да бъдат поръчани от Фейсбук, стига да й пишат на персонално известие, оповестява " Телеграф ".

Въпросите под фотосите безусловно заваляха, като множеството от тях са имат ли размери предлаганите облекла и какъв брой костват. Цена на нито един пуловер обаче не бе оповестена от Соня Васи обществено. Всеки може да разбере цената единствено в случай че й написа на персонално известие. С този способ на поръчки русокоската очевидно желае да качи оборота си.

Преди години тя започва с плетени шалове, а след това разшири бизнеса си и с пуловери. Васи употребява европейски прежди, които са извънредно качествени, меки и комфортни. Доставят й ги най-вече от Италия и Франция. Повечето от нещата ги плетат в Америка, има си дами, които й оказват помощ, само че чантите и пуловерите обаче ги прави в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР