Единствен той може да обедини широк кръг от политически формации,

...
Единствен той може да обедини широк кръг от политически формации,
Коментари Харесай

БСП реди листата за Карнобат, издига тази събота за кмет своя най-силен играч и обединител

Единствен той може да сплоти необятен кръг от политически обединения, НПО-та и жители с въздействие, с цел да измести Георги Димитров

Българска социалистическа партия подрежда листата си и издига своя най-силен състезател за претендент за кмет на Карнобат тази събота, научи Флагман.бг от свои източници в алените редици.

Юристът Тодор Байчев е най-сериозният кандидат за изборите на 29 октомври и сигурно към неговата кандидатура ще се обединят и други обединения от необятен набор.

Неговата кандидатура е единственият късмет Българска социалистическа партия да излезе отвън периферията си и да привлече повече гласове, безапелационни са политически специалисти. 

Тодор Байчев е на 50 години, фамилен, с две деца. Той е потвърден експерт, изкачил е няколко значими стъпала в политиката – от депутат до експертното равнище на парламентарен консултант в Министерството на земеделието, храните и горите.

В Българска социалистическа партия са безапелационни, че Байчев може да сплоти необятен кръг от политически обединения, НПО-та и жители с въздействие, с цел да измести Георги Димитров след 4 мандата на кметския стол – от 2007 година до момента.
 Тодор Байчев е потвърден войник и политик със стабилен парламентарен и административен опит. Той е човек, който може да бъде в действителност потребен на своите съграждани, сподели Атанас Зафиров (вляво)
Тодор Байчев постоянно е бил правилен на партията, която му е дала път в политиката и напълно естествено среща голямата поддръжка на централното управление. През годините той нито за момент не се е изкушил да поеме по различен път в политиката, само че не го е направил тъй като има вяра в чистата лява концепция. 

Заради това и структурата на социалистите в Карнобат е твърдо зад него, а локалните хора са безапелационни, че е честен човек, на който може да се има доверие. 

„ Вярваме в неговите благоприятни условия, в способността му да способства Карнобат да бъде съвременен и благоустроен град. Тодор Байчев е потвърден войник и политик със стабилен парламентарен и административен опит. Той е човек, който може да бъде в действителност потребен на своите съграждани, както и да донесе триумфи на Българска социалистическа партия, по тази причина стоим компактно до него “, сподели пред Флагман.бг Атанас Зафиров, заместник-председателят на Българска социалистическа партия, който е най-верният приятел на Корнелия Нинова.  

Понастоящем Тодор Байчев се е завърнал към адвокатската си процедура и работи в юридическата адвокатска фирма „ Димитър Стоянов и съдружници ” в Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР