Единствен от операторите VIVACOM предлага Xiaomi Redmi Note 8 Pro

...
Единствен от операторите VIVACOM предлага Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Коментари Харесай

VIVACOM предлага Xiaomi Redmi Note 8 Pro в свежия оранжев цвят

Единствен от операторите VIVACOM предлага Xiaomi Redmi Note 8 Pro в свежия оранжев цвят. Смартфонът може да бъде открит в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на телекома на цена от 15,98 лева на месец или 299,98 лева в брой с проект Smart XL.
Redmi Note 8 Pro употребява 6.53-инчов екран с Full HD+ резолюция и има TÜV Rheinland документ защитаващ очите от нездравословната синя светлина. В ноча на горния му край е ситуирана 20 МР селфи камера с изкуствен интелект, която прави детайлни и красиви селфита.
Високата продуктивност на смарт телефона се подсигурява от чипсета Mediatek Helio G90, в композиция с 6 GB RAM памет и 128 GB вградена памет. За по-голяма устойчивост в всекидневието Xiaomi Redmi Note 8 Pro употребява батерия с потенциал 4500 mAh и поддържа 18 W бързо зареждане.
Redmi Note 8 Pro се отличава с впечатляващата четворна съществена камера, като основният датчик е 64 МР с ултра висока резолюция. Останалите датчици са 8 МР обектив с ултра широкоъгълна леща обхващаща 120° от зрителното поле, 2 МР дълбочинен датчик и 2 МР макро обектив. Камерата поддържа 4K видеозапис и запис на видео на занимателен кадър.
Дисплеят и корпусът на модела са покрити от ултра-здравото стъкло Gorilla Glass 5 с 3D извивки, за по-голяма отбрана.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro се предлага с изключение на в новия оранжев цвят и в синьо и черно в комерсиалната мрежа на VIVACOM.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР