Единсон Кавани продължава да фигурира в трансферните планове на Атлетико

...
Единсон Кавани продължава да фигурира в трансферните планове на Атлетико
Коментари Харесай

Атлетико урежда Кавани, ако не успее със Суарес

Единсон Кавани продължава да попада в трансферните проекти на Атлетико Мадрид. " Дюшекчиите " направиха опит да вземат уругвайския нападател още преди година, само че тогава Пари Сен Жермен изиска прекомерно висока сума и договорката пропадна. Сега Кавани е авариен вид за Атлетико при положение, че договарянията с Луис Суарес не завършат с триумф.

L’Equipe разкри, че довечера представители на испанския клуб са се срещнали в Париж с хора от близкото обграждане на Кавани, в това число брат му, който извършва ролята на негов сътрудник. Двете страни са разискали изискванията за подписването на двугодишен контракт, само че всичко зависи от развръзката на обстановката със Суарес.
При всички положения, един от двамата уругвайци ще укрепи офанзивата на Атлетико. Според " Marca " Суарес се е договорил за годишна заплата от 9 млн. евро на " Уанда Метрополитано ". Предложението към него също е за два сезона.

Ако Суарес разтрогне с Барселона и мина в Атлетико, " лос колчонерос " ще пуснат Алваро Мората в Ювентус. Очаква се нападателят да дойде в Торино през днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР